Laadukasta videotuotantoa kaiken kokoisille yrityksille

Videotuotannosta on kasvanut nopeasti tärkeä osa liiketoimintaamme. Tänä päivänä kaikenkokoiset yritykset rakentavat brändejä sekä myyvät ja markkinoivat tuotteitaan ja palveluitaan videoiden avulla. Videoita hyödyntävät myös yrittäjät ja freelancerit. Heille video on erinomainen ja edullinen media oman henkilöbrändin rakentamiseen ja palveluiden markkinoimiseen kustannustehokkaasti.
Varaa aika maksuttomaan kartoituspalaveriin tästä!

Rajala Pro Shop / Meeri Koutaniemi

Rajalan Kuvan takana -sarjassa kuvajournalisti ja kuvataiteilija Meeri Koutaniemi kertoo motiiveistaan, metodeistaan ja inspiraation lähteistään. 


Rajala Pro Shop / Markus Varesvuo

"Tyyni vastavaloaamu, pakkasta, hengitys huuruaa, teeret taistelee. Siinä on tavoite." Näin kuvaili Markus Varesvuo missiotaan, kun lähdimme hänen matkassaan Kuusamon jylhiin maisemiin metsästämään täydellistä kuvaa teeristä kevätsoitimella.

Båtbyggarens dröm - Veneenrakentajan unelma

Minidokumentti Edy Sarinista, Sargo Boatsin perustajasta. Hieno tarina yrittäjästä, jolla oli haave rakentaa maailmanluokan veneitä pienessä Kokkolassa. 

Tilaajana oli Kokkolan kaupunki, joka täytti 400 vuotta viime vuonna ja video oli osa juhlavuoden kampanjaa.

Rajala Pro Shop / Daniel Taipale

Daniel Taipale on tehnyt seikkailusta itselleen työn. ”Mä oon joka päivä siitä kiitollinen. Mun toimisto on siellä, missä mä olen.” Isokarin majakkasaari on komea paikka. Vietimme siellä pari päivää Danielin matkassa ja tuloksena oli tämä visuaalisesti vaikuttava video.

Rajala Pro Shop / Simelius Simelius 

Luova duo Simelius Simelius näkee studionsa visuaalisena laboratoriona. Pariskunta loihtii studioonsa mielikuvituksellisia ja vaikuttavia maailmoja. Katso miten heidän ideansa ja kuvansa syntyvät!

Rajala Pro Shop / Swap it 

"Swap it" on Rajala Pro Shopin konsepti, jonka avulla kuvaajat voivat helposti päivittää kalustoaan uudempiin malleihin. Tällä taktisella mainosfilmillä valokuvaaja Daniel Taipale esittelee kolme luottovarustettaan, jotka hänellä on aina mukana reissussa.

Kokkola 400 tv-spotti

Kokkola on kaunis kaupunki. Astu tästä 20 sekunnin kiertoajelulle nuoren parin tarakalla.

Bexor / yritysesittely

Bexor Oy tekee yksityistä rikostutkintaa Suomessa. Toteutimme heille yritysesittelyvideon, jonka tarkoituksena oli esitellä Bexorin palvelut ja vankka ammattitaito sekä näyttää välähdyksiä heidän päivittäisestä työstään.

Leaping Lion / yritysesittely

Pilateksessa on voimaa. Tällä videolla Leaping Lionin Annika Kasti kertoo, miksi yritysten kannattaa panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin Pilateksen avulla.

"Dudes on skates" - kampanjan traileri 

Taitoluisteluliiton "Dudes on skates" -kampanjan tavoitteena oli nostaa taitoluistelun kiinnostavuutta poikien silmissä yhtenä harrastusvaihtoehtona. Tässä trailerissa halusimme näyttää, että taitoluistelu on vauhdikas ja fyysinen laji, joka vaatii voimaa, taitoa ja kehonhallintaa.

Uusi Iloinen Teatteri palaa Peacockiin

Kun Uusi Iloinen Teatteri palasi takaisin kotiin Peacock-teatteriin Linnanmäelle, toteutimme heille kolmen mainosvideon sarjan. Tässä jaksossa Jussi Lampi päästettiin irti törmäilyauton ratissa.

Voimistelun lait

"Voimistelun lait" -sisältösarjan toteutimme Suomen Voimisteluliitolle. Sarjassa professori Samuli Siltanen avaa katselijoille, millaiset matematiikan ja fysiikan lait vaikuttavat voimistelun taustalla. 

Tässä jaksossa teemana oli rytminen kilpavoimistelu.

Using Format