Blick Productions on verkostoperiaatteella toimiva luova tuotantoyhtiö.

Olemme valokuvauksen ja videokerronnan kokeneita ammattilaisia, joiden kanssa voit suunnitella ja toteuttaa korkealaatuisia mainoskuvia sekä mainos- ja yritysvideoita markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin. Saat meiltä aina myös sparrausta valmiiden kuvien ja videoiden maksimaaliseen hyödyntämiseen. 

Verkostoomme kuuluu laaja joukko kuvaamisen, konseptisuunnittelun ja markkinoinnin kokeneita ammattilaisia: kuvaajia, valomiehiä, äänimiehiä, kuvankäsittelijöitä, leikkaajia, konseptisuunnittelijoita, copywritereitä, art directoreita, graafikoita, digimarkkinointiosaajia ja projektijohtajia. Valitsemme tiimeihin parhaat tekijät aina toimeksiannoittain. 

Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset, mainostoimistot, lehtitalot sekä artistit ja tanssijat. Tuotamme vahvaa visuaalista sisältöä monille eri toimialoille, mutta erityisen lähellä sydäntämme ovat liikkeeseen, urheiluun, luonnossa liikkumiseen, hyvinvointiin ja elämyksellisyytteen liittyvät teemat. 

Olemme työskennelleet muun muassa seuraaville yrityksille ja brändeille:

Altia, Autokeskus, Chiquita, CMI, Discovery Networks Finland, Finnair, Finnspring, Golf Digest, Gore-Tex, HJK, Helsingin kaupunginteatteri, Hesburger, Jokerit, Kaukokiito, KIA, Konecranes, Lemminkäinen, LG, MTV3, Neste, Philips, Puolustusvoimat, Porin Ässät, RAY, Rukka, Sealife, Somersby, Stella Polaris, Suomen Urheiluliitto, Uusi Iloinen Teatteri, Vaasan, Suomen Voimisteluliitto, VR, YIT, Yoko.

Me tarjoamme sinulle kokemusta, näkemystä ja joustavaa yhteistyötä. Ole yhteydessä!

Janne Mikkilä
Perustaja / kuvaaja / luova tuottaja

Satu Aalto
Luova johtaja

Yhteystiedot

janne@blickproductions.fi
+358407269207
Studio: Kaapelitehdas / Helsinki 
www.blickproductions.fi

Using Format