Blick Productions on verkostoperiaatteella toimiva luova tuotantoyhtiö.

Olemme valokuvauksen ja videokerronnan kokeneita ammattilaisia, joiden kanssa voit suunnitella ja toteuttaa korkealaatuisia mainoskuvia sekä mainos- ja yritysvideoita markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin. Saat meiltä aina myös sparrausta valmiiden kuvien ja videoiden maksimaaliseen hyödyntämiseen. 

Verkostoomme kuuluu laaja joukko kuvaamisen, konseptisuunnittelun ja markkinoinnin kokeneita ammattilaisia: kuvaajia, valomiehiä, äänimiehiä, kuvankäsittelijöitä, leikkaajia, konseptisuunnittelijoita, copywritereitä, art directoreita, graafikoita, digimarkkinointiosaajia ja projektijohtajia. Tunnemme jokaisen henkilökohtaisesti, ja arvostamme heidän osaamistaan korkealle. Valitsemme tiimeihin parhaat tekijät aina toimeksiannoittain. 

Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset, mainostoimistot, lehtitalot sekä artistit ja tanssijat. Tuotamme vahvaa visuaalista sisältöä monille eri toimialoille, mutta erityisen lähellä sydäntämme ovat liikkeeseen, urheiluun, luonnossa liikkumiseen, hyvinvointiin ja elämyksellisyytteen liittyvät teemat. 

Olemme työskennelleet muun muassa seuraaville yrityksille ja brändeille:

Altia, Autokeskus, Chiquita, CMI, Discovery Networks Finland, Finnair, Golf Digest, Gore-Tex, HJK, Helsingin Jalkapaloklubi, Helsingin kaupunginteatteri, Hesburger, Jokerit, Kaukokiito, Konecranes, Lemminkäinen, LG, MTV3, Neste, Philips, Puolustusvoimat, Porin Ässät, RAY, Rukka, Sealife, Somersby, Stella Polaris, Suomen Urheiluliitto, Uusi Iloinen Teatteri, Vaasan, Suomen Voimisteluliitto, VR, YIT, Yoko.

Blick Productions on syntynyt intohimosta liikkeeseen ja sen kuvaamiseen. 
Blickin perustaja ja kuvaaja Janne Mikkilä on pyhittänyt oman sivustonsa tälle teemalle.  Käy kurkkaamassa!

www.jannemikkila.com
Kiinnostuitko?

Ota nyt saman tien yhteyttä ja sovi maksuttomasta kartoitustapaamisesta. Korona-aikana toteutamme sen etänä, esimerkiksi Zoomilla tai Teamsilla. Kartoitus ei sido sinua mihinkään. Sen tarkoituksena on keskustella kuvaustarpeistasi ja perehtyä tilanteeseesi. Sen jälkeen saat meiltä ehdotuksen, miten voisit edetä asian kanssa. 

Using Format